Friday, June 26, 2009

Award & Tag lagi......

hai to all of u...what's up. oklah, ni award n tag dari kawan aku masa belajar kat Uitm, masa tu amik Diploma - FARASELA namanya...aku rasa ni first award dari FARA ni....anyway , thanks FARA coz still ingat aku and jenguk blog aku yang tak seberapa ni. and sorylah FARA , lambat masuk entry...



a ) Link/ceritakan kembali sape yang beri award ini pada anda.....:

1. namanya FARASELA - seorang wanita yang telah berkahwin dan mempunyai sepasang
anak...(taknak tambah lagi ke?hehhehehe...)
2. suka berniaga (bisnes minded)......banyak gak barang2 yang dia jual , tapi aku tak pernah
beli..hehehehehe..sorry ye FARA...(trylah jual toys yang educational for babies & kids)
3. still duk ngan mak lagi....aiyohhh...anak mak lagi ke?hehehehehe

b) Setiap blogger mest menyatakan 10 fakta / hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya...:

1. first of all , aku suka memasak & mencuba resipi2 baru....sebab utamanya, aku suka makan.
hehehehehe..
2. sudah berkahwin dengan seorang lelaki yang penyayang & baik hati serta mempunyai 2 org
hero setakat ni lah....(hahahaha...mcm ada ura2 nak tambah bilangan ahli keluarga tu...
hehehehe...)
3. suka window shopping je.....( yo la tu.....)
4. love to chat & lepaking + ngumpat (pasal adik2 aku jer....hahahahaha. tu pundengan cousin aku sendiri)
5. skrg keje ngan construction company - company family but rasanya nak cari keje lain...
(help....sesaper ada keje kosong tak?)
6. suka tengok wayang and still going to movie with my hubby...(sometimes bawak anak- tu pun
tgk citer yang dia boleh tgklah...cth : TRANSFORMERS...hehehehehe)
7. nak lagi ke?ni last lah....love to spend most of the time with family tersayang....


c) Anda mmesti menyatakan 6 penerima award seterusnya & nyatakan nama mereka di blog anda....:

- hmmmmmm....no lah..aku taknak tag sesape cuma nak bagi award je...and that's all from me...bye , till next time , k...
- Mr. Janggel
- Syuq
- Home Sweet Home (ummi)




1 comment:

Mr. Janggel said...

naseb bek tak yah buat tag!
Thanks!

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin