Tuesday, May 12, 2009

sunday - 10/5/2009

this is danial after 3 months old


danial ni tak duduk diam la, mama !!!


sibuk abang nak betulkan supaya adiknya duduk diam..hehehhehe
well...this two little boys is my precious prince and my buah hati. this picture aku amik ari weekend baru ni. masa ni jelah yang aku gunakan sebaik mungkin spent time ngan anak anak aku. layan kerenah diaorg...walaupun penat mengemas umah , memasak , but bila ngan this two little guy..everything rasa seronok..
and it's good to see the BIG BRO leh accept adiknya. no musuh2...harus saling sayang menyayangi between them..and as for me...both of them adalah present yang paling berharga for this mother's day....ape yang aku harapkan, that all my children will become anak yang soleh and taat pada mama & papa. as long they happy, aku pun happy...love ur children and love ur mother...



3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

comel jer 2 org tu...best yer jafin dah ade kawan nak main nanti..jafin kecik2 dah pandai ber adik...betul tu anak2 lah hadiah yg palik berharga sekali...

Mr. Janggel said...

tak sakit ke tengkok si danial tu???

dianahaznida said...

muza : thanks..comel kan...biasalah, anak diana.hehehhe.

janggel :tak lah..abangnya pegang..

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin