Wednesday, November 24, 2010

Sesi luahan perasaan..

Salam semua..n3 ni sepatutnya upload semalam tapi disebabka lappy buat hal.lem semacam, macam siput, so, aku upload ari ni..ni adalah luahan perasaan aku semalam.jom layan..

ngan sape aku marah?hmmmmmmm..well, memang ada tapi biarlah rahsia.yang penting, bukan En.asben ye
 dah marah, haruslah ada rasa sedih kan...memang sedih tapi xdelah sampai tahap down..yg penting, ADA AKU KISAH?
 then, aku pun buat2 lah seperti happy mcm HAGEMARU ni...nak ceriakan hati sendiri..and kebetulan, memang aku ceria sbb biz aku masih berjalan seperti biasa..BUKAN MCM ORG TU..hahahahhahahah!!!
dan tentunya aku gumbira bila ada org order..sekurang-kurangnya, ada yang masih menghargai keupayaan aku..kepada pelanggan DJ BAKERY, terima kasih semua..

3 comments:

rieyana ynn said...

ye...marah lama2 pun tak bagus jugakan...;d

nora said...

amboi sekejap je nye dia marah, gud gud =)

dianahaznida said...

biasalah..buat apa marah lama2..nanti cepat tue..hehehhehe

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin