Wednesday, November 24, 2010

Satu penghargaan buatku...

Salam semua..hehehhe..harap2 kali ni aku x terlewat menghapdate ..actually pagi tadi masa cek blog DIANAJOE46 ni, tetiba aku terperasan sesuatu yang x disangka..ting!..MAT GEBU(Dapur Tanpa Sempadan) jadi follower blog aku yang x semenggah ni.ye la, dia ni kan kira otai lama blogger, pehtu sifu dunia masakan..(and kebanyakan resipi yg aku upload kat blog ni, adalah sumber ilham dr dia..thanks to En.MAT GEBU kerana berkongsi resipi2 masakan)..so, disni aku highlight kan and kalau korang nampak, yg aku bulatkan tu, tulah icon dr En.MAT GEBU..terima kasih daun keladi sekali lagi kepada En.MAT GEBU..lap u...kla, kalau korang xde idea nak masak apa malam karang, pergilah terjah blog DAPUR TANPA SEMPADAN..macam-macam ada..insyaAllah, dapatlah idea nak masak apa tuk dinner malam nanti. kla, see at next n3..babai..

3 comments:

rabiatul said...

tahniah !! ^_^

Princess Nur said...

best2..blog akak pn MG follow gak..

dianahaznida said...

princess nur - tu la kan kak.kira mcm award la kalau MG follow blog ni.dia kan dh mcm TOP CHEF

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin