Monday, November 22, 2010

BLOGGER IN DA HOUSE :KHAS BUAT BLOGGER BARU

Salam..ni n3 tuk blogger baru tapi aku bukan blogger baru tapi nak join gak..hehehhehe..tajuk n3 ni seperti yg anda nampak di atas.. BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU..So, kepada pengunjung baru DJ FAMILY, selamat datang diucapkan and semoga korang2 x boring baca kisah aku & family aku ni...hehehehe.selamat ber'blogging' and happy blogwalking...

to abang ben, terima kasih kerana menjadi jambatan buat blogger baru berkenalan sesama sendiri...and thanks for the tip..

22 comments:

jann sinuja said...

hye!!!

Lelord said...

singgah sini

aima in luv said...

kunjungan dari blog BA...
salam perkenalan

rieyana ynn said...

singah sini jap...;d

Hishyamuddin said...

salam
kunjungan pagi..
selamat berkenalan..

noor said...

salam ziarah n salam kenal dr saya
dtg dr blog BA

Nur Azila Ismail said...

salam perkenalan :)


happy blogging ! ^^,

Ainismaira said...

Salam Perkenalan ^_^

ikiness said...

hai hai salam perkenalan! :)
dah folo :)

norh said...

selamat berkenalan :)

Princess Nur said...

salam kenal diana

rabiatul said...

salam perkenalan ^_^
j0m singgah bl0g atul :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...

datang guling2 melawat blogger baru kat sini... (^_^)V


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

nad_ira said...

slm kenalan...sy follow...jemput dtg blog ye..

noorafzan said...

salam perkenalan sisi =)

Tun HaTTa said...

salam perkenalan dari Blog Ben Ashaari ;)

noorafzan said...

salam diana..
awak eh yang nak iklankan blog bakery tu eh..
sorry baru pasan =)

KimiCnoL said...

salam perkenalan blogger ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

dianahaznida said...

noorafzan : ye .saya lah yg nak iklan kan blog bakery tu.saya lah tuan empunya blog tu gak..

kepada semua bloggers, terima kasih daun keladi saya ucapkan kerana sudi jadi follower blog DIANAJOE46 ni. kepada yg tinggalkan jejak tu, insyaAllah, nanti saya akan BW ye..(tunggu time free)anyway, happy berblogging semua..

nora said...

alllaa kalu tak join tak leh kawan ke, nak kawan gakkkk

titirara said...

Singgah dari blog BEN ASHAARI :)

dianahaznida said...

nora : boleh..xpe, tapi u join apa ek?...

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin