Friday, July 16, 2010

Majlis Pertunangan - adik (Nornatasha Haida bt Abd Hamid @ Zulkifly)

Ass'kumm.ni adalah majlis pertunangan adik perempuan aku yang diadakan baru ni pada ahad 11/7/2010 bertempat di kediaman ibu aku...dekat je ngan umah aku pun..adik aku 4 tahun lebih muda dr aku.kira sekarang dia baru 24 tahun..aku dulu time ni dh selamat diijabkabul, umur 25 pregnant, umur 26 , dh dapat anak pertama..sekarang 28 tahun, dh ada 3 org anak. and sekarang dlm proses penurunan berat, (boleh ke?hehehhehe)hopefully la..insyaallah. and sekarang pun tgh usaha nak cari duit lebih, jadi bisnes women..pun insyaallah, (doakan berjaya ek)kla, nak citer panjang sangat, kang bosan lak, layan pix yang aku snap. sorry lah gambar kabur sbb aku pakai phone camera (hubby baru belikan..nanti aku upload gambarnya..)

sister with sister..amacam muka kitaorg?lain kan..memang, sampai ada yang kata adik aku ni kawan aku, bukan adik aku..(wahhhh...kembang sekejap..hehehhe)


kat bawah ni antara hantaran dr pihak perempuan - kaler purple :

ni bahulu batawi namanya..berminat nak order?boleh call 017-3729232 utk maklumat lanjut..bahulu ni memang sedap, lembut and very fluffy..sangat sesuai dijadikan hantaran






haaaa..ni lah yang nak promote sebenarnya..coklat box size L + 15pcs paraline..berminat?call 017-3729232 utk maklumat lanjut atau layari http://djbakery10.blogspot.com/

yang bawah ni plak sebahagian hantaran dr pihak lelaki - blue kaler :
ni 35pcs paraline converture coklat with sepcial box..and 4 ur info, yg ni bukan aku buat tapi kalau korang nak mcm ni, boleh je..call 017-3729232 ye..

ok..bawah ni plak, sebahagian dr sesi bergambar..aku x upload semua..nak simpan buat kenangan...

ni lah adik aku...masa kecik selalu bergaduh sampailah dh besar ni pun..(kadang2 je ek..)tapi walau apapun, aku tetap sayangkan adik2 aku..dia lah satu2nya adik perempuan aku satu mak satu bapak..."my advice: to my beloved sis, u dh grown up, along doakan yang terbaik utk hidup ko angah..semoga ko menjadi isteri yang soleh and mandapat zuriat yang soleh. jgn lupakan adik beradik and of kos a lot of kisses from me to u..."

diapit oleh dua org sepupu aku..salah sorang tu gilakan purple..hehehehhe




nilah tunangnya...along harap semoga korang kekal ke jinjang pelamin.zaman bertunang ni banyak dugaannya..banyakkan bersabar especially when u dealing with my sis- tasha..

1 comment:

makdara TERDIVA said...

kitorang adik-beradik pun selalu org ckp muka lain2.. :)

salam ziarah di bln ramadhan..

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin