Wednesday, October 7, 2009

Unexpected news...???


salam semua...dh abis beraya ke or still beraya lagi?ye la, raya kan sebulan. actually ni n3 tuk masa bulan ramadan lepas tapi atas sbb2 tertentu , aku tak dapat nak update & upload. anyway, n3 ni pun aku taknak citer banyak. ni lah dia unexpected news yang memang tak dijangka langsung. cadangnya nak amik injection lepas raya..tapi tetiba lah pulak ada rezeki dr Allah. nak dibuang sayang, so, aku ngan hubby decide kitaorg carry on je. kira ni aku pregnant kali ke-3 ler..and beza antara danial ngan baby, lebih kurang setahun 3 bulan mcm tu.

masa aku dapat tau pregnant ari tu, masa dlm bulan pose, then aku pegilah farmasi, beli pregnancy kit, check sendiri. ye la, dh no3 kan. CONFIRM !!!.....terkejut pun ada, suka pun ada, takut pun ada...ye la, aku baru je pas bersalin kan si danial dlm bulan 2, tup..tup..6 bulan pastu, aku pregnant lagi. takut sbb takut aku tak terlarat tapi insyaallah, hubby ada...bagi aku, anak2 ni ada rezeki memasing...hehehhee...

kla, nak dipendekkan citer, aku skrg dh 10 minggu dan pregnant kali ni alhamdullilah, aku tak mabuk teruk mcm mengandung anak aku yg 2 org tu. cuma makan je lah, nak makan ikan goreng, ngan sambal petai je..pastu nak manis2...huh...??mungkinkah pu3 kali ini? insyaallah kan..apa pun, perempuan ke lelaki ke, tetap anak aku semua..of kos semua aku sayang..hehehehhe..ibu mithali...

kla, nanti kalau ada perkembangan terbaru about pregnancy aku kali ni, aku upload lagi k.bye, baby dlm perut nak rehat dulu..bye, ...

3 comments:

Softtouch [Hanim] said...

tahniah diana...bersama2lah kita berpantang nnti..he he he

mama danial and eva said...

congrats diana
rezeki Allah..
semoga dapat puteri pula
rehat byk byk, jangan masak teruk teruk :D

LOVE said...

Congratz Diana!!! Wish U have an Angel this time! hehe, but whether boy or gal doesn't matter kan! Do take care of urself dear! All the best! ;)

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin