Monday, October 19, 2009

12 weeks and in 'malas' mode....

arggghhhh....oklah, pregnancy aku dh mencapai 12 minggu ari ni. alhamdulillah, setakat ni takde muntah2 yang teruk. boleh standing still lagi..hehehehhee...and apa yang aku idamkan sepanjang mengandung ni, alhamdulilalh, semuanya dh dapat pun..hehehhe. (jenuh hubby aku mencari)..tu la, nak sangat, amik..!!!
since pregnant ni, mood aku nak update blog selalu dh makin surut. pendek kata, dlm 'malas' nyer mode. heheheheh (boleh la plak)....and that's why n3 kali ni, aku tak upload apa2 gambar...MALAS GILER....nak masak kat umah pun, tengok mood aku. kalau aku rajin, aku lah yg masak. kalau tak, hubby aku ler jadi chef kat dapur.. (ha, dengarlah bunyi ketang ketung kat dapur tu..hehehhee)....
kla, n3 ni pun suka2 je. aku dh malas nak update. tengoklah lagi dua tiga hari...kot2 aku rajin ke, aku update lah ek..mmmhhhhuuuuaaahhh..babai..

2 comments:

LOVE said...

It's ok Diana, take gud care of urself.! Bile gud mood dah dtg balik, then boleh masuk n3! ;) Have a safe pregnancy!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...tahniah and take care...

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin