Wednesday, August 19, 2009

Award Ramadhan...


ass'kum..ni 1st time aku plak bagi award kat bloggers lain..hehehehe..excited pun ada..kla, dipendekkan citer, aku nak mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan kepada semua bloggers, semua umat Islam yg mengenali aku...diharapkan Ramadhan ini memberikan keberkatan kepada kita semua & hopefully u all puasa penuh ek.
Sama2 lah juga kita berdoa kepada Tuhan yg Satu supaya negara kita bebas dari malapetaka seperti HINI yg tgh melanda sekarang. Insyaallah...
kla, award ni aku tujukan tuk pengungjung umah aku yg tak seberapa ni...amik & masuklah dlm troli korang ek...makasih...tu je..bye.
p/s : mintak maaf ye award simple jek...hopefully sudi terima...

2 comments:

Mr. Janggel said...

Hmmm thanks la bagi Award kat aku... aku tak sempat nak buat ko punya tag...bz sesangt..nantila kalau aku ingat lagi aku buat wakakaka.

aRe_uDear said...

Salam Ramadhan yer..

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin