Tuesday, October 5, 2010

New stroller - SCR3 @ JAYA JUSCO IOI MALL

Ass'kum and hi semua....hehehhehehhehe...confirm dah bersawang and berhabuk dah umah aku ni..kla, n3 ni about stroller 3 wheels yang memang dah lama aku nak sangat...and kebetulan, ada rezeki lebih, aku and asben, decide, beli ni utk HIRZY..bukan apa, sian kat dia.ye la, lepas je aku bersalin kan dia, dia x pernah merasa naik kereta yang selesa, car seat yang selesa..terkilan ok, sedih hati bila tgk mcm tu..abang2nya semua merasa sebelum kereta wira jepun aku tu hilang...(and sampai seakarang aku x maafkan manusia yg hilangkan kereta aku tu)..SEBAB APA?sebab aku, ngan anak2 ngan asben , kitaorg x balik kampung, terpaksa pikul susah bila kereta 'OLD SKOOL' NISSAN SUNNY tu buat hal (dlm erti kata lain, menumpang /naik teksi)..bayangkan nak membawa ketiga2...bila anak sakit, kadang terpaksa naik motor bawak pegi klinik...seyes, sampai ari ni memang aku x AMPUNKAN & MAAFKAN ITU ORANG..!!!cehhhhh..dh lari tajuk la...kla, kat bawah ni, pix yg sempat aku snap after beli stroller ni. yang aku beli ni pun bukannya brand yang GAH..mcm GRACO ke, COMBI ke...yg biasa2 aje...janji, ejy boleh selesa...kla, layan pix jom...

ejy yang selesa tengah tido dlm stroller baru...

 dlm keadaan terbuka..(sorry gambar terbalik..malas nak edit balik)

 bila dh dilipat, size dia kecik..(okla, sama ngan stroller COMBI aku yg biru...)muat dlm bonet..

 danial plak duduk dlm stroller yg lama...lagipun, dia dh besar..kan sayang mama ni..

 jafin pun nak interframe gak..tapi bila tangkap gambar, buat muka plak

2 comments:

siti farishah An said...

Ni scr3 ke kak? Ringan tak?

siti farishah An said...

Ni scr3 ke kak? Ringan tak?

abang & adik

abang & adik
my two litlle heroes..

danial with papa

danial with papa

on a car riding to the moon...

on a car riding to the moon...

kat KENNY ROGER'S

kat KENNY ROGER'S

abang tgh pegang adik....

abang tgh pegang adik....
danial & jafin - dj

happy time

happy time
nanajoe family

DIANA & JOHAN

DIANA & JOHAN
the loving couple

1 week old....baru maa...

1 week old....baru maa...

kat jeti

kat jeti
persatuan nelayan tmn bukit kuchai...yoyo oo aje..

posing tak hengat

posing tak hengat

jafin 2nd besday kt secret recipes

jafin 2nd besday kt secret recipes
hepi besday sayang...

besday papa yg ke -29

besday papa yg ke -29
papa with jafin